Sprinters Ed-Vo op Kringsprintkampioenschappen in de prijzen.

Zondag 7 maart werden in Purmerend de Kring Sprintkampioenschappen gezwommen. Met 13 zwemmers was Ed-Vo aanwezig om hun sprintrecords weer scherper te zetten. Tijdens deze wedstrijden werden op alle slagen 50m afstanden gezwommen, waarvoor limieten moesten zijn behaald om deel te mogen nemen.

Levi Tol (’97) kwam uit op vier afstanden en zwom maar liefst drie keer een persoonlijk record. Op de 50m rug- en 50m schoolslag werd Levi eerste, op de 50m vrij en vlinderslag werd hij tweede. Ook broer Ruben Tol (’95) zwom op zijn verjaardag alle afstanden en drie persoonlijke records.  Op de vrije slag en schoolslag tikte hij als eerste aan, de vlinderslag was goed voor een tweede plek en de rugslag leverde een derde plaats op. Remco Tol (’95) zwom een pr op de 50m vlinderslag, op de 50m rugslag werd hij tweede en op de vrije slag derde! Fred Bond (’89) liet zien dat hij nog steeds zijn mannetje staat: op de 50m rug een pr en een tweede plek, ook op de 50m vlinderslag de tweede plaats.

Lara Deul (’96) kwam ook vier maal aan de start en zwom op αlle afstanden een persoonlijk record, klasse! Richard Veerman (’91) was niet helemaal fit vandaag maar wilde toch te snel weg op de 50m vlinderslag, jammer, een valse start en geen tijd genoteerd. Op zijn andere drie afstanden helaas geen pr. Ook Rick Bond (’93) kreeg een AA achter zijn naam, een valse start op de 50m vrije slag, dat was jammer. Op de 50m rug zwom hij een pr. Bryan Kroon (’94) zwom nιt geen pr op de 50m vrij, maar wel op de 50 schoolslag en 50m vlinderslag. Zus Janine (’96) was gelukkig met haar twee pr-en op de 50 rug en 50m vlinderslag, goed gedaan meid! Robin Schilder (’91) en Rob Tol (’92) kwamen speciaal hun talent laten zien op de 50m vlinderslag. Rob zwom een lang verwachte maar nog niet gekomen pr en Robin op 0,02 sec. na helaas niet. Sandra Kok (’91) zwom voor haar gevoel erg hard, maar de klok werkte niet mee, jammer. Esmιe Bont (’95), kwam op drie afstanden wel dicht in de buurt van een pr, maar had toch ietsje harder gemoeten.

Een goed gezwommen wedstrijd met prachtige tijden, we zijn benieuwd wat de competitiewedstrijd van zondag a.s. ons zal brengen.

Uitgebreide uitslagen en meer nieuws kunt u lezen op onze prachtige website www.ed-vo.nl