Topvermaak bij de Jannig Tuijp Spellenmiddag van EdVo - Nemass de Boer

 


Ook voor de recreanten van Zwem- en Polovereniging Ed-Vo is het zwemseizoen echt begonnen. Zondag 27 september was er weer een Nemass de Boer waterspektakel: de Jannig Tuijp spellenmiddag. Volop genieten voor de jeugdleden van ED-VO, die allemaal een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee mochten nemen.

 

Bijna 200 kinderen deden mee aan de waterspelletjes, van mattenlopen tot sjoelen en een watertoren bouwen, in zwembad de Waterdam. En streden samen met hun ploegleiders zeer fanatiek om de meeste punten. Op het einde van de sportieve middag was de prijsuitreiking. Iedereen kreeg in ieder geval een heerlijk ijsje (met dank aan Jan Kroon). De kinderen in de ploegen op de 1e, 2e en 3e plaats ontvingen een mooie medaille. De rest kreeg een prachtig vaantje als aandenken.

 

In poule A, met de jongste kinderen werd de ploeg van ploegleidster Gerda Veerman kampioen. In  poule B van de oudere kinderen ging de ploeg van Lou Stroek er met de eerste prijs vandoor.

 

We willen graag alle kinderen, medewerkers (ook deze keer weer meer dan 40), sponsors Nemass de Boer en de VAB, en zwembad de Waterdam bedanken voor het mogelijk maken van deze sportieve middag.

 

Kijk op de website www.ed-vo.nl voor nog meer foto’s.

 

Tot de volgende keer.

 

Zwem- en polo vereniging ED-VO