Ed-Vo Nemass de Boer spellenmiddag weer zeer geslaagd

 


Voor de jeugd van Zwem- en Polovereniging Ed-Vo een leuke afsluiting van het seizoen: zondag 14 juni was er een Nemass de Boer spellenmiddag. Volop genieten voor de jeugdleden van ED-VO, die allemaal een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee mochten nemen.

Bijna 200 kinderen deden mee aan maar liefst 18 waterspelletjes in zwembad de Waterdam en streden vol enthousiasme om de prijzen. En konden daarna genieten van een heerlijk ijsje.

 

In poule A, met de jongste kinderen werd de ploeg van Laura Butter kampioen. In de poule van de oudere kinderen ging de ploeg van Marian Keizer er met de eerste prijs vandoor.

 

We willen graag alle zwemmers, medewerkers (ook deze keer weer meer dan 40), sponsor Nemass de Boer, de vele supporters en medewerkers van zwembad de Waterdam bedanken voor het mogelijk maken van deze sportieve middag.

 

Door de grote opkomst waren er helaas te weinig vaantjes. Die gaan we bestellen. Als je nog geen vaantje hebt gekregen, kan je die tijdens de zwemvierdaagse ophalen bij Ed-Vo.

 

De zwemvierdaagse is van 22-26 juni. Voorinschrijving bij de kassa van het zwembad (5,-). Inschrijving tijdens de zwemvierdaagse kan ook op 22 of 23 juni; de kosten zijn dan 6,- . Doe allemaal mee! Hartstikke sportief en gezellig.

 

Tot de volgende keer.

 

Zwem- en polo vereniging ED-VO