Topvermaak bij de Jannig Tuijp Spellenmiddag van EdVo - Nemass de Boer

 


Ook voor de recreanten van Zwem- en Polovereniging Ed-Vo is het seizoen pas echt weer begonnen na een spelletjesmiddag. Zondag 9 november was er weer een Nemass de Boer waterspektakel: de Jannig Tuijp spellenmiddag. Volop genieten voor de jeugdleden van ED-VO, die allemaal een broertje, zusje, vriendje of vriendinnetje mee mochten nemen.

 

 

Ruim 220 kinderen deden mee aan de waterspelletjes, van mattenlopen tot sjoelen en een watertoren bouwen, in zwembad de Waterdam. Op het einde van de sportieve middag was de prijsuitreiking. Iedereen kreeg een ijsje voor de inzet. De kinderen in de ploegen op de 1e, 2e en 3e plaats ontvingen een mooie medaille. De kreeg de rest een prachtig vaantje als aandenken.

 

In poule A, met de jongste kinderen werd ploeg 8 kampioen. In  poule B van de oudere kinderen ging ploeg 8 er met de eerste prijs vandoor.

 

We willen graag alle zwemmers, medewerkers (ook deze keer weer meer dan 40), sponsor Nemass de Boer en zwembad de Waterdam bedanken voor het mogelijk maken van deze sportieve middag.

 

Tot de volgende keer.

 

Zwem- en polo vereniging ED-VO