EDVO ZWEMT PERSOONLIJKE RECORDS

 

Zondag 26 oktober zijn we met 26 zwemmers en aanhang richting Zaandam vertrokken voor een limietwedstrijd bij AZVD. Het was een rustige wedstrijd in aantallen maar niet in tijden. We hadden lekker veel plaats op de tribune en begonnen dan ook lekker relaxed aan de wedstrijd.

 

Mike Schilder en Shanna Veerman beten het spits af op de 50m vrije slag en hoe……….. Mike zwom een pr met 6 sec. en Shanna 1 sec., beiden goed voor een 2e plaats.

Linsey Schilder dacht “dat kan ik ook”. Na gisteren een aantal valpartijen en buitelingen duikelde zij nu met haar tijd 4 seconden onder haar pr op de 100 m. schoolslag. Klasse meid.

Bas Cavadino verbaasde vriend en vijand. Waar de ploeg op de tribune onderling al weddenschappen had afgesloten, stelde Bas niet teleur (hé Robin). Bas had 2 keer een pr.: 3 sec. op de 100 m. schoolslag en 5 sec. op de 100 m. wisselslag.

Daphne de Groot en Chantal Hetjes zwommen de 25 m. vlinderslag. Wat Daphne precies deed weten we nu nog niet maar toch een mooie tijd. Chantal werd 3e in een tijd van 0.26.03 min. Tussen Janine Kroon en Sandra Kok barstte de strijd los op de 100 m. wisselslag. Close finish in het voordeel van Sandra. Voor beiden een pr. Klasse meiden.

Lara Deul is niet te stuiten. Een pr met 4 sec. op de 100 m. wisselslag en eveneens 4 sec. op de 200 m. vrij. Top!


Rosa Veerman zwom eveneens mooie tijden op de
100 m. schoolslag en de 200 m. vrije slag. Beiden wederom goed voor een pr..

Tim Tuijp en Nico Karregat waren ook van de partij. Tim zat goed in de wedstrijd, maar Nico moet de motor een versnelling hoger zetten.

Bij de heren zwom Richard Veerman zich ook in de persoonlijke records. Rob Tol moet toch meer doorbijten en niet “nee schudden” aan het begin van de race. De stenen zitten al in de tas Rob……….

 

Naomi Sier voelde zich niet zo lekker; volgende keer beter meid. Angela Tol en Elise Keijzer konden vandaag ook niet knallen. Manon Sier echter behaalde eindelijk een pr. Maar moet nog goed aan haar techniek werken. Esmée Bont kreeg het advies om toch maar beter te trainen……….

 

Remco Tol en Denice Hukema behaalden mooie tijden en konden met een opbouwend advies naar huis. Hekkensluiter Kees Veerman is weer op de goede weg terug en zwom twee mooie races.

 

Tussen de races door is André Buijs, onze trainer/coach, nog even geslaagd voor Kamprechter. Klasse André!!

Zo is EDVO een echte profclub aan het worden. Voor de volledige uitslagen kan je kijken op onze mooie website www.ed-vo.nl