Ed-Vo maakt vlotte start!

 

 

Het nieuwe zwemseizoen is voor de Ed-Vo selectie nog maar net begonnen en de eerste NJK-limiet is alweer binnengehaald! Ruben Tol zwom op de 100m vrij in een tijd van 1.01.56 min. een NJK limiet! Ook werden vele persoonlijke records alweer scherper gesteld.

 

Op zondag 14 september werd de eerste limietwedstrijd gezwommen in Zaandam, met een ploeg van 36 zwemmers! Na een heerlijke rustperiode hadden de Ed-Vo zwemmers nu weer volop energie om de tegels uit het zwembad te zwemmen. Voor Daphne de Groot en Chantal Hetjes (jaargang 2000) was dit de eerste echte wedstrijd en dat hebben zij heel goed gedaan. Zonder fouten te maken zwommen zij allebei twee mooie races, ga zo door meiden! Sander Karregat (’98), Bas Vlugt (’99) en Lara Deul (’96) zwommen op drie afstanden een pr! Rick Bond (’93), Nico Karregat (’97) en Ruben Tol (’95) lieten op twee afstanden hun persoonlijke records sneuvelen! Van de 89 starts werden 44 persoonlijke records neergezet.

 

Zondag 21 september zwom een aantal zwemmers in Alkmaar om alvast richting een limiet te zwemmen. In een vliegende (Hoornse) vaart zwom Ruben Tol een nieuwe limiet voor het Nationale Junioren Kampioenschap in Drachten dat in januari wordt gehouden. De 100m vrij legde hij af in 1.01.56 min., die is weer binnen! Janine Kroon zat er niet ver boven haar 200m wisselslag limiet, nog een halve seconde en ook zij gaat weer mee naar het NJK. Ook Kees Veerman, Richard Veerman en Bryan Kroon zwommen mooie tijden. Remco Tol behaalde 3 pr’s waarvan 7 seconden op de 200m. wisselslag. Hij is dus ook op de goede weg.

Het belooft een goed seizoen te worden!

 

Voor verdere uitslagen kunt u kijken op onze website www.ed-vo.nl.

 

Zwem- en polovereniging Ed-Vo