EDVO START NIEUWE SEIZOEN MET VAB GEVELISOLATIE!

 

Het nieuwe seizoen van EDVO staat weer voor de deur en de trainingen voor de selectie zijn inmiddels weer begonnen. Nadat we een zeer succesvol seizoen hebben afgesloten met NJK, NK en diverse andere records was de zwemvierdaagse een mooie afsluiter van een superseizoen. Kroon op het werk was natuurlijk de promotie naar de landelijke C competitie. Dat EDVO zich volledig op de kaart heeft gezet blijkt natuurlijk wel uit de deelnemers aan de landelijke toernooien zoals het NJK en NK. Hier zijn we sterk vertegenwoordigd en wie had vier jaar geleden gedacht dat we nu in de landelijke competitie zouden staan.

 

 

Wanneer je zo aan de weg timmert zijn sponsoren natuurlijk onmisbaar om je hoofd boven water te kunnen houden. We kunnen natuurlijk goed zwemmen maar centjes zijn onmisbaar. Bij VAB GEVELISOLATIE B.V. waren we aan het goede adres. We hebben voor meerdere jaren een afspraak gemaakt om ons team mooi in de kleren te steken en een mooie badmuts maakt het geheel af tijdens de toernooien en wedstrijden. Wij willen bij deze VAB GEVELISOLATIE B.V. dan ook ONTZETTEND bedanken voor deze sponsoring.

 

Maar ook bij INTERSPORT THEO TOL waren we niet teleur. Zij hebben ons mooie broeken gegeven voor in de zaal tijdens de wedstrijden om de spieren warm te houden. Klasse!

 

Natuurlijk zijn er nog veel meer bedrijven die onze vereniging een warm hart toedragen. Ook hen willen wij op deze manier hartelijk bedanken dat zij ons tijdens het nieuwe seizoen weer willen steunen. Zoals we hierboven al hebben gezegd: zonder uw steun kunnen wij niet op deze manier aan de top blijven. Jullie zijn onmisbaar dus.We moeten dan denken aan de sponsoren die allemaal genoemd worden op onze site, www.ed-vo.nl die zeker een bezoekje waard is. Maar ook de sponsoren die ons tijdens de zwemvierdaagse hebben gesteund.

Dank jullie wel.

 

Wij gaan er nu in ieder geval flitsend tegen aan en hopen de tegeltjes uit de baden te zwemmen. We houden jullie op de hoogte via de NIVO en ook op onze site is alles terug te lezen. Bedankt!!

 

Zwem- en polovereniging EDVO