Ed-Vo promoveert alweer!

 

Voor de tweede keer in drie jaar competitie zwemmen is Ed-Vo wederom gepromoveerd! Al na de eerste ronde wist Ed-Vo de derde plaats in te nemen in de tweede klasse van de districtcompetitie. Na de tweede en derde ronde stonden wij op de tweede plaats. Ronde vier was heel spannend. Er werd ontzettend hard gezwommen, maar door een tweede valse start van het meisjes estafetteteam, liepen wij zo’n 80 secondes mis en was het afwachten hoe de tussenstand zou zijn.

 

Wij behielden onze tweede positie met nog maar 40 secondes voorsprong op nummer 3. De voorsprong op nummer vier was gelukkig groot, onze promovering kwam niet echt in gevaar. Met nog maar één ronde te zwemmen, moesten er geen grote fouten meer worden gemaakt of zwemmers ziek worden. In de laatste wedstrijd, in een tropisch heet bad in Grootebroek, hebben alle zwemmers zich van hun beste kant laten zien. Er werd een prima laatste ronde gezwommen en de promovering was een feit! Voor deze jonge wedstrijdploeg, die in 2003 een herstart heeft gemaakt, is dit een prachtige prestatie!

 

Dankzij de grote inzet van al onze zwemmers, officials, chauffeurs en trainers die trouw elke competitiewedstrijd van de partij zijn, staan wij nu weer een treetje hoger op de competitieladder. Allemaal bedankt en hopelijk zijn jullie volgend jaar allemaal weer van de partij!

 

Zwem- en polovereniging Ed-Vo