Thuiswedstrijd ED-VO wederom een knaller

 

Zondag 27 november jl. was voor ED-VO een thuiswedstrijd. Dit was een van de competitiewedstrijden die ED-VO zelf heeft georganiseerd in onze eigen Waterdam.

Vooral in deze periode met de Sint en al zijn pietermannen is het natuurlijk lekker om niet zo ver van huis te moeten. Je weet namelijk maar nooit of je er een onverwachts tegenkomt.

Deze wedstrijd was voor ED-VO wederom een knaller.

 

Het begon al met de 4 x 50 m. vrije slag estafette voor de heren. Dit zijn onze geheime wapens. Fred Bond, Fred Karregat (hebben we weer weten over te halen), Jack Guijt en Kees Tol kwamen met een voorsprong van 3 seconden als eerste aan in een tijd van 1.47.89 min..

De kop was er dus af.

 

Bij de kleintjes ging het even mis. Merel Tol was niet op tijd bij de start en de scheidsrechter kon geen oplossing meer aandragen. Jammer Merel, volgende keer beter.

Verder heeft iedereen weer hartstikke goed gezwommen en zijn er weer een hoop records verbroken.

De laatste twee races waren wederom estafettes. De 4x 50 m. wisselslag jongens werd gezwommen door Rob Tol, Bryan Kroon, Kees Veerman en Rick Bond. De ze heren presteerden het om met een voorsprong van 28 seconden als eerste te eindigen. Klasse heren.

De afsluiter was de 4x 50 m. vrije slag estafette mix en werd gezwommen door Remco Tol, Nadine Schilder, Ruben Tol en Esmee Bont. Zij eindigden met een voorsprong van 19 seconden wederom als eerste.

 

Deze tweede ronde van de competitie hebben wij maar liefst 90 seconden sneller gezwommen dan vorig jaar! Na de eerste ronde stonden wij bovenaan, als we zo doorgaan zit een promovering er zeker in. Jullie begrijpen dat dit een top prestatie is en we dus zo trots zijn als een pauw.

Ook willen we nog even iedereen bedanken voor de medewerking bij deze wedstrijd. We denken dan aan de speaker en onze koffiedames, de briefjeslopers, coaches en iedereen die “gewoon” supporter was om het weer een gezellige en sportieve middag te maken.

 

Zwemgroetjes van EDVO