Recordregen voor Ed-Vo tijdens limietwedstrijd in Zaandam.

 

Zondag 30 oktober zijn we weer naar Zaandam vertrokken voor een limietwedstrijd. Met een enthousiaste ploeg hebben we een plekje op de tribune veroverd en begon het inzwemmen.

Zoals een andere coach tegen Linda zei: “Met Ed-Vo moeten we nu toch wel erg veel rekening houden. Ed-Vo is een geduchte tegenstander geworden” begonnen we de wedstrijd. En wat voor een wedstrijd! We zijn weer op dreef!

Er zijn 37 (van de 59 starts) persoonlijke records verbroken. En niet met twee seconden maar soms wel met tien seconden!! Mijn stopwatch sloeg af en toe op hol van de schrik.

De kleintjes beten het spits af. Merel Tol, Shanna Veerman, Levi Tol, Nico Karregat en Sander Karregat hebben een super race gewonnen. De tijden zijn verbeterd en we hielden alle banen goed vol. Klasse jongens en meiden.

Maar ook bij de oudere kinderen vlogen de records ons om de oren. Manon Sier, Bryan Kroon, Rob Tol, Nadine Schilder, Kees Veerman, Nick Schilder en Fred Bond verbraken hun persoonlijke records met tussen de 5 en 12 secondes, klasse! Ook werden er natuurlijk nog vele prijzen behaald, waardoor de Ed-Vo-ploeg in volle tevredenheid weer terug naar Volendam reed.

Hopelijk hebben we nu ook een aantal limieten behaald voor de Kring-Winterkampioenschappen op 9 januari a.s., dat moeten we nog even afwachten. We zijn in ieder geval in vorm voor de volgende competitie wedstrijd die in Volendam wordt gezwommen op 27 november a.s.. Ed-Vo staat momenteel bovenaan en dat gaan we proberen zo te houden.

 

Als we zo door gaan zijn de olympische spelen in zicht.