Zwem- en polovereniging 30 jaar

 

Afgelopen zondag 24 oktober heeft ED-VO voor haar jeugdige leden, tot en met 15 jaar, een leuk feest gegeven. Dit feest werd gehouden in de Pius X, onder leiding van Jan Rab, die de kinderen uitstekend heeft vermaakt!!  Grote Klasse!!

In het begin waren alle kinderen een beetje gespannen om wat er allemaal zou gaan gebeuren.

Jan Rab heeft de kinderen kort toegesproken, en daarna de muziek even van zijn beste kant laten horen.

Er durfde in het begin niemand te dansen, maar toen er toch een paar op de dansvloer stonden kwamen ze allemaal los en gingen ze uit hun dak. Na een uurtje hebben ze met zijn allen in het midden van de zaal “een paar kilometer naar Marken” zitten roeien; dit was wel leuk om te zien met een stuk of 100 kinderen.

Daarna hebben we een leuk spel gedaan, dit was het JA / NEE spel (Ren Je Rot) , waarbij juf Monica de vragen las en de kinderen daarbij op het goede antwoord moesten gaan staan.

Uiteindelijk heeft Merel Tol gewonnen, want die had als enige de vraag “Heeft het zwembad 13 zwembaden?” goed beantwoord. Zij ging als enige op het vak JA staan en heeft daardoor een mooie prijs gewonnen.

Daarna was het tijd om de Bingo op te starten, waarbij weer mooie prijsjes te winnen waren.

Alle kinderen hebben met spanning op alle nummertjes zitten wachten, zodat ook zij een prijsje uit konden zoeken.

Na de Bingo konden alle kinderen zich weer even uitleven, want Jan Rab heeft nog een wedstrijdje georganiseerd; wie het beste kon Rock en Rollen. Bijna alle kinderen konden dit wel, maar we hebben de twee beste stellen uitgezocht die een prijsje hebben gewonnen.

Tot slot hebben eerst de jongens en daarna de meiden een stoelendans gedaan dat ook met veel plezier gedaan werd.

Na alle spellen hebben ze nog even lekker gedanst, en zijn er nog een paar kinderen geweest die op het podium een liedje van K3 en het Magical Trio hebben gezongen.

Naar onze mening hebben alle kinderen zich heel goed vermaakt.

Ook denken wij dat de meeste kinderen heel vroeg op bed zijn gegaan, want de meeste van hen waren heel moe toen het afgelopen was…..

 

Dit was een geslaagde middag, maar dit kon natuurlijk niet zonder de hulp van de vrijwilligers van ED-VO, Jan Rab Muziekservice, Pius X (en de lieftallige Chantal, Jenny en Melanie achter de bar).