Beste zwemmers (en ouders),

 

Hierbij een publicatie van de KNZB over de nieuwe regels m.b.t. het dragen van zwemkleding tijdens zwemwedstrijden. Hier komt nog een nadere specificatie op, zoals jullie kunnen lezen. In de krant konden jullie deze discussie ook al eerder volgen. Zie voor meer informatie op www.knzb.nl en www.zwemkroniek.com

Het komt er in het kort vooralsnog op neer dat dit seizoen alleen de FINA regeling geldt. 

 

Voor volgend seizoen (2009 / 2010) is het de bedoeling dat alle minioren en junioren zwemmers (t/m jaargang 1994) niet meer met lange zwembroeken mogen starten bij zwemwedstrijden. De jongens mogen met broeken tot de knie en de meiden alleen met de badpakken tot de heup (zonder pijpjes!) zwemmen. Dit staat dus nog niet vast. Het is wel verstandig hier rekening mee te houden bij het kopen van een nieuw zwempak! Je kunt denk ik het beste de regeling van de KNZB afwachten die in mei gepubliceerd zal worden.

 

 

Verder hebben wij nog niet van iedereen de aanmelding voor het survivaldagje op 10 mei ontvangen.

Zouden jullie deze zo spoedig mogelijk willen doen? Mailen naar carlo_monicasmit is het handigst, het strookje inleveren mag ook. Als je niet meegaat, mag je dat ook doormailen, dan kunnen wij daar rekening mee houden. Ouders die mee willen om te rijden, kunnen dat ook doorgeven.

 

Groetjes,

Monique