Onderwerp: thema Speedo Clubmeet minioren
Hallo allemaal,
 
Op 23 november wordt de jaarlijkse Speedo Clubmeet weer gezwommen. Dit jaar doen onze Ed-Vo minioren ook mee. Twee jaar geleden wonnen wij hiermee de tweede prijs in de bijzondere wedstrijd, de opmars. Wij waren gedeeltelijk gekleed in het Volendams costuum en hadden een eigen yell verzonnen. Naast de bijzondere wedstrijd is er ook een "gewone" wedstrijd aan verbonden in de vorm van een toernooitje. Voor de minioren is dit altijd een gezelligie wedstrijd.
 
Over het thema voor de bijzondere wedstrijd (met opmars enz.) zouden wij nog nader worden ingelicht. Het is geworden: de nieuwe animatiefilm van Pixar, genaamd Wall-E. In deze film is de aarde n grote vuilnisbelt en probeert de robot Wall-E al meer dan 700 jaar de rotzooi op te ruimen. Voor meer informatie verwijs ik u naar: www.cjp.nl/film/redactioneel/item2450/Wall-E-Pixar.html
 
De vraag is natuurlijk: wat gaan we doen? Wie heeft er leuke ideen en/of materialen om met dit thema aan de slag te gaan? De herfstvakantie is begonnen, misschien kunnen we alvast iets maken?
 
Graag hoor ik van julie,
 
Groetjes,
Monique
 
p.s.
Levi is inmiddels in Ghana aangekomen. Vannacht om 02.00 uur is het vliegtuig met enige vertraging geland in Accra. Hij klonk erg enthousiast en had er veel zin in.