ZWEMCOMMISSIE KRING NOORD-HOLLAND

 

KRINGTRAINING

 

Op zaterdag 15 maart a.s. zal in De Slag II in Zaandam door Titus Mennen ( onder meer voormalig jeugd bondscoach) een training worden gegeven met als thema vlinderslag. De training vindt plaats van 12.00 tot 13.30 uur. Daaraan voorafgaande zal Wilco Camphuijnder van 11.00 tot ongeveer 11.45 uur het een en ander vertellen over voeding en het voorkomen van blessures. Dit gebeurt in de zaal van het zwembad.

 

De training enz. is bedoeld voor de categorieŽn junioren, jeugd en senioren, die op de 50 en/of 100/200 m vlinderslag voldoen aan de limieten voor de A-Kringkampioenschappen 2008. De limieten zijn eerder aan de zwemsecretariaten toegezonden en ook op de website vermeld. Gemakshalve zijn ze nogmaals bijgevoegd.

Indien hiervoor bij uw vereniging interesse bestaat, dient uw opgave uiterlijk 5 maart a.s. per e-mail te worden verzonden naar Anton Wauters, onder vermelding van naam, startnummer en tijd. E-mail: a.wauters@planet.nl.

 

Indien er meer dan 50 deelnemers worden opgegeven, zal selectie moeten plaatsvinden. Het wordt daarom bijzonder op prijs gesteld als u voorafgaand aan uw opgave, nagaat of men ook daadwerkelijk zal deelnemen.

 

De kosten bedragen Ä 3,50. U dient deze zelf van uw deelnemer te innen. T.z.t. wordt u een nota toegezonden.

 

Als voorwaarde geldt dat u een trainer/-ster levert die bij de training kan assisteren.

 

Kringzwemcommissie.

4 februari 2008