Onderwerp: Deen Jeugdsponsoractie
Beste allemaal,
 
Zoals jullie wellicht weten, organiseert Deen Supermarkt ook dit jaar weer de Jeugdsponsoractie. Ed-Vo mag dit jaar ook weer hieraan deelnemen en in Deen De Stient kan je voor Ed-Vo de gespaarde sponsormunten in de pijp gooien. Wij hopen dat wij ook dit jaar weer een mooi bedrag van Deen mogen ontvangen waarmee wij weer leuke dingen kunnen organiseren voor de zwemmers.
 
Dus: gooi je sponsormunten in de Ed-Vo pijp en vraag zoveel mogelijk vrienden, familie, kennissen en buren dit ook te doen. Je kunt ook vragen of jij hun sponsormunten mag hebben en ze dan namens hen in onze sponsorpijp gooien. De munten kunnen ook aan de trainers worden gegeven.
 
Deen heeft ons in de gelegenheid gesteld zelf onze vereniging te promoten. Wij mogen een aantal keren in Deen De Stient met onze zwemmers reclame maken voor Ed-Vo en zoveel mogelijk sponsormunten verzamelen. Hiervoor zoeken wij nog ouders die dit willen begeleiden en zwemmers die in hun Ed-Vo trainingspak bij Deen willen helpen zoveel mogelijk sponsormunten te verzamelen. De zwemmers bieden dan snoepjes/koekjes aan bij de klanten en helpen eventueel bij het inpakken van de boodschappen etc..
 
De data zijn:
 
zaterdag 9 februari van 10.00 tot 12.00 uur
zaterdag 23 februari van 13.00 tot 15.00 uur
zaterdag 1 maart van 10.00 tot 12.00 uur
en er volgt nog een datum die nog bekend wordt gemaakt.
 
9 februari is Marjan Korthagen bij Deen om de jeugd te begeleiden, maar het is natuurlijk gezelliger als zij dat met nog een ouder kan doen.
23 februari is René Karregat er, ook hij zoekt nog een ouder die wil helpen.
1 maart staat nog helemaal open, maar wij rekenen erop dat ook deze datum volgeboekt wordt.
 
Vele zwemmers zijn al enthousiast en willen graag komen helpen. Geef het even door aan Monique of Linda als je komt, dan weten wij dat de ouders niet alleen staan.
 
Alvast bedankt namens Ed-Vo!
 
Groetjes,
Monique