Programma Jaargangwedstrijden 2008 - minioren
Dit is een berichtje voor de minioren betreffende de Jaargangwedstrijden in Leiden. Vroeger was het zo, dat de Swimkick Top 100 als selectie werd gehanteerd. De eerste 18 zwemmers op deze lijst mochten meezwemmen. Dit jaar heeft de organisatie anders besloten, zie onderstaand bericht. Er is nu een vrije inschrijving, d.w.z. dat de snelste 18 inschrijvingen mee mogen zwemmen.
 
Als je nu bijv. bij de eerste 30 zwemmers van Nederland staat in de Swimkick top 100, kunnen we je natuurlijk altijd inschrijven. Wie weet mag je dan meedoen. Het hoeft dan geen tijd te zijn die tijdens een Speedo wedstrijd is gezwommen, maar het mag natuurlijk wel.
 
Als je nog vragen hebt hierover, dan hoor ik ze wel.
 
Groetjes,
Monique
 
 
 
----- Original Message -----
From: Organisatie Jaargangwedstrijden
To: Organisatie Jaargangwedstrijden
Sent: Friday, October 26, 2007 11:14 PM
Subject: Programma Jaargangwedstrijden 2008 gepubliceerd

Beste zwemvrienden,
 
Het programma voor de Jaargangwedstrijden 2008, die worden georganiseerd op 16 en 17 februari 2008, is gepubliceerd op www.lz1886-kartoenz.nl (>Zwemmen >Jaargangwedstrijden). In vergelijking met vorige jaren zijn er grote veranderingen in het programma en de opzet van de Jaargangwedstrijden. Het programma is (met name voor de oudste leeftijdsgroepen) uitgebreid. Wij hebben besloten alle afstanden die gezwommen worden tijdens de Speedowedstrijden, ook in ons programma op te nemen. Echter omdat niet alle afstanden ten tijde van onze wedstrijd al verzwommen zijn in de Speedo-wedstrijden was het voor ons niet meer mogelijk de Speedo-top 100 als basis aan te houden voor de uitnodiging.
 
Wij hebben daarom besloten een 'vrije inschrijving' te hanteren; dat wil zeggen dat iedere zwemmer kan inschrijven ongeacht eventuele plaatsting in de Speedo top-100. De snelste 18 ingeschreven zwemmers op elke afstand (bij de 400 vrij de snelste 12 zwemmers) kunnen starten. Er zijn geen inschrijflimieten gesteld; wij vragen echter alleen serieuze kanshebbers op plaatsing in te schrijven om zo teleurstelling bij zwemmers te voorkomen en de organisatie veel werk te besparen. Voor een indruk van de in voorgaande jaren gezwommen tijden kunt u kijken op onze website, waar de uitslagen van voorgaande jaren beschikbaar zijn.
 
Begin januari volgen de definitieve uitnodiging en bepalingen. Bij de inschrijving kunnen tijden gebruikt worden die gezwommen zijn in de periode 01-01-2007 t/m 20-01-2008. De inschrijving kan worden ingestuurd t/m 27-01-2008. Wij hopen de startlijsten dan uiterlijk in het weekend van 3 februari te publiceren, zodat er tijd blijft om eventuele overnachting te regelen.
Ik hoop u hiermee voldoende ge´nformeerd te hebben. Mocht u vragen hebben kunt u altijd even contact met mij opnemen.
 
Met vriendelijke groet, namens de organisatie Jaargangwedstrijden,
Robert van Vuuren
LZ 1886-KartoenZ