Themadag zwemmen tijdens de Europese Kampioenschappen

 

Ben jij helemaal gek van zwemmen…?

Wil jij graag naar de EK 2008 en veel meer te weten komen over allerlei zwemonderwerpen…?

Dan is de Themadag zwemmen iets voor jou!!

 

Van 13 t/m 24  maart 2008 worden de Europese Kampioenschappen Zwemmen, Schoonspringen en Synchroonzwemmen in Eindhoven gehouden. Tijdens de EK worden door de KNZB verschillende side-events georganiseerd. De themadag zwemmen voor minoren en de themadag zwemmen voor junioren zijn daar voorbeelden van. De themadagen zijn bedoeld voor minioren en junioren, die hun ouders en/of trainer mee kunnen nemen. Ouders en trainers kunnen zich niet opgeven zonder deelname van een sporter.

 

Programma

De themadag zwemmen voor minioren vindt plaats op zondag 23 maart 2008 van 8.00 tot 15.30 uur. De dag zal geheel in het teken staan van jouw favoriete sport; zwemmen. Je begint de dag met het bekijken van de zwemseries van de EK. Het programma van de series ziet er als volgt uit:

 

 

De themadag zwemmen voor junioren vindt plaats op maandag 24 maart 2008 van 8.00 tot 15.30 uur. De dag zal geheel in het teken staan van jouw favoriete sport; zwemmen. Je begint de dag met het bekijken van de zwemseries van de EK. Het programma van de series ziet er als volgt uit:

·         400m Vrije slag voor dames

·         400m Wisselslag voor heren

·         4x100m Wisselslag voor dames

·         4x100m Wisselslag voor heren

           

Na het bekijken van de series zal er in het EKNZB house een lunch voor je klaar staan waarna je drie verschillende workshops gaat volgen. Bij deze workshops wordt onderscheid gemaakt tussen sporters,trainers en ouders. Bij elke groep komen verschillende onderwerpen aan bod. Voorbeelden daarvan zijn “Raceanalyses”, “Landtraining” en “Sporter in huis”.

 

De themadag voor minioren is bedoeld voor meisjes minioren 1 t/m 5 en jongens minioren 1 t/m 6 die in het bezit zijn van een startnummer. De themadag voor junioren is voor jongens en meisjes junioren 1 t/m 3 die ook in het bezit zijn van een startnummer. De sporter mag één ouder en/of trainer meenemen. Voor trainers geldt aanwezigheid voor hun licentie.

 

     

Kosten

De kosten voor deze dag bedragen slechts € 22,50 p.p. voor sporters en ouders.

Voor trainers zal dit € 32,50 zijn. Het bezoek aan de zwemseries tijdens de EK is bij de prijs inbegrepen.

 

Inschrijven

Je kunt je inschrijven door middel van het inschrijfformulier. Het inschrijfformulier vind je op de website “http://213.154.225.57/formulier.php”. Selecteer “Themadag zwemmen Minioren” of “Themadag zwemmen Junioren” en vul je gegevens in.

 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie kijk dan op de website www.knzb.nl of

bel 030-7513233.

 

Meld je snel aan want er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar!