DICK STEUR ZWEMVIERDAAGSE

 

De Dick Steur zwemvierdaagse wordt dit jaar gehouden van maandag 25 juni tot en met 29 juni. Van 18.00 tot 20.00 uur op het terrein van de Waterdam. Zoals elk jaar zorgt de ED-VO dat het weer een gezellig evenement wordt en we hopen dat de weergoden ons gunstig gestemd zullen zijn.

 

Naast de vele spelletjes zoals darts, ballengooien, waterspel enz. zijn de dames ook weer aanwezig met de overheerlijke poffertjes en popcorn. Het rad en de gezellige muziek zorgen ervoor dat het weer een spektakel wordt. De kosten zijn € 5,00 per persoon.

De volwassenen zwemmen 10 baantjes in het 50 meter bad. De kinderen kunnen zwemmen in het kinderbad (250 meter).

 

Wat nieuw dit jaar is de sponsoractie voor Ronald mcDonald Centre only Friends. De deelnemers kunnen door middel van een sponsorkaart zich laten sponsoren door familie, ouders, vrienden en of bedrijven.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Persbericht

 

 

De ED-VO zwemt voor Ronald McDonald Kinderfonds

Alle baantjes tellen mee tijdens de Nationale Zwem4daagse

 

 

Van 25 juni tot en met 29 juni wordt in zwembad de Waterdam de Nationale Zwem4daagse gehouden. Onder het motto ‘Alle baantjes tellen mee’ kunnen deelnemers aan de Zwem4daagse meedoen aan het sponsorzwemmen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Dit jaar gaat de opbrengst specifiek naar de realisatie van het zwembad in het Ronald McDonald Centre Only Friends, een sport- en spelcentrum voor kinderen met een handicap.

 

Al sinds 1970 organiseert de KNZB ieder jaar de Nationale Zwem4daagse om een zo groot mogelijk publiek enthousiast te maken voor de zwemsport. De formule van het sponsorzwemmen is eenvoudig: iedere deelnemer zwemt vier dagen 250 of 500 meter per zwemdag. Kinderen en volwassenen kunnen zich laten sponsoren door vrienden, familie en kennissen. Na afloop krijgen alle deelnemers kortingsbonnen voor diverse activiteiten en een speciale medaille.

 

Ronald McDonald Centre Only Friends

 

Al achttien jaar gaat het geld dat bij elkaar wordt gezwommen met de sponsoractie van de Zwem4daagse naar de Ronald McDonald Huizen en projecten. Dit jaar wordt gezwommen voor een nieuw project van het Ronald McDonald Kinderfonds: het Ronald McDonald Centre Only Friends.

 

Het Ronald McDonald Centre Only Friends is het eerste sport- en spelcentrum voor kinderen met een handicap ter wereld. Op de unieke, groene locatie in Amsterdam-Noord kunnen kinderen met een lichamelijke of geestelijke beperking samen heerlijk sporten en spelen. Bij Ronald McDonald Centre Only Friends telt: iedereen speelt mee! In 2007 gaat de opbrengst van het sponsorzwemmen naar de realisatie van het zwembad in het Ronald McDonald Centre. Wie weet kan daar straks ook een Zwem4daagse gezwommen worden!

 

Opgeven voor het sponsorzwemmen

Wie mee wil doen aan het sponsorzwemmen voor het Ronald McDonald Kinderfonds kan bij zwembad de Waterdam en tijdens de 4daagse terecht voor de speciale sponsorkaart. Voor meer info bezoek ook www.ronaldmcdonaldcentre.nl